Shoferi parkon në vija të bardha dhe futet si “zotni” në market

Publikuar më:

Një veturë e tipit Golf IV ka zgjedhur të parkohet në mes të vijave të bardha, më saktësisht në vendkalimin e këmbësorëve.


Një qytetar që ka dërguar fotografi nga vendi, i ka thënë Jepi zë, se vozitësi pasi ka parkuar veturën është futur në një market për të kryer disa shërbime.

Këto vija të bardha dhe semaforët janë vendosura pranë stacionit të autobusëve në Mitrovicë.

Ndryshe Jepi zë, disa herë ka raportuar për shqetësimin e qytetarëve në lidhje me parkimin e gabuar të veturave nëpër pjesë të ndryshme të qytetit.

JU REKOMANDOJMË