Shembull i keq: Vetura e shtetit 3Z në mes të sheshit në Mitrovicë

Publikuar më:

Një veturë zyrtare me targa 3Z-285-06, është futur në sheshin e qytetit, e cila gjë nuk lejohet.

Madje, sipas ligjit, në shesh ndalohet edhe qarkullimi i bicikletave dhe motorëve, shkruan Jepi zë.

Sidoqoftë, mjetet kanë drejtë të futen në një orar të caktuar nëpër shesh, mirëpo ajo sipas rregullave bëhet nga ora 00:00 e deri në orën 07:00.

Mirëpo, kjo veturë është fotografuar nga qytetari pas orës 07:00 cila kohë ndalon qarkullimin e mjeteve.

Ky veprim ka befasuar edhe qytetarët që e kanë shikuar me qudi veprimin e zyrtarit./Jepi zë

JU REKOMANDOJMË