Na kontaktoni

Faleminderit për interesimin tuaj për të na kontaktuar. Ne mirëpresim ankesat, komentet apo sugjerimet nga lexuesit tanë dhe përpiqemi të jemi sa më të saktë.

Nëse keni ndonjë pyetje, mund të na kontaktoni përmes metodave të mëposhtme.

Email: Mund të na dërgoni email në [email protected]. Ne do të bëjmë çmos që t’i përgjigjemi mesazhit tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Rrjetet Sociale: Ju gjithashtu mund të lidheni me ne në platformat e rrjeteve sociale si Facebook apo Instagram. Ne jemi aktivë në këto platforma dhe do të bëjmë çmos për t’iu përgjigjur mesazheve tuaja në kohën e duhur.

Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju dhe shpresojmë që të vazhdoni të na vizitoni.

Faleminderit që zgjodhët Jepi zë si burimin tuaj të preferuar të informacionit.

Na kontaktoni

Email

[email protected]

Rrjetet Sociale