Ujësjellësi “Mitrovica” në krizë financiare: Data 6 prill por pagat ende nuk i kanë marrë punëtorët

Publikuar më:

Jemi në datën 6 prill por punëtorët e ujësjellësit “Mitrovica” ende nuk i kanë marrë pagat e tyre.

Kompania rajonale e ujësjellësit duket se po kalon nëpër një krizë financiare dhe kjo mund të vërtetohet me postimin e fundit nga kjo ndërmarrje.

Edhe në të kaluren kjo kompani ëdhtë përballur me shumë probleme dhe me vonesa në paga, ndërsa këtu po ndikon edhe mospagesa e faturave nga ana e serbëve.

KRU “Mitrovica” ka bërë apel që të paguhen faturat nga qytetarët, pasi ende nuk i kanë siguruar parat për paga, dhe nuk i kanë kryer pagesat ndaj furnitorëve./ Jepi zë

JU REKOMANDOJMË