Ndodh edhe kjo në një ndertesë në rrugën “Ali Zeneli”: Dikush koridorin e banesës e bën lokal dhe ua bllokon fëmijëve çasjen në park

Publikuar më:

Rruga “Ali Zeneli” tashmë është e njohur për problemet e shumta infrastrukturore, të cilat po vijnë për shkak të mos hapjes së tërësishme të rrugës.

Sikur të mos mjaftonin vetëm këto probleme, për banorët ka lindur edhe një problem i ri, shkruan Jepi zë.

Në ndërtesën e parë në hyrje të rrugës “Ali Zeneli” dikush ka bërë një veprim të ulët që sipas banorëve është uzurpim.

Koridori i banesë që shërben për të dalur në parkun e fëmijëve mbrapa ndërtesës, dikush e ka mbyllur dhe e ka kthyer në lokal.

Banorët janë ankuar në “Jepi zë” dhe të njejtit kanë paralajmëruar ankesë edhe në Komunën e Mitrovicës.

Ndryshe banorët e rrugës “Ali Zeneli” po vazhdojnë ta vuajnë keqqeverisjen dhe dhënien e lejeve të ndërtimit kohë më parë pa u hapur rruga./ Jepi zë

JU REKOMANDOJMË