Qytetari bleu fësteka në një market në Mitrovicë, befasohet kur i dalin me “mish”

Publikuar më:

Një qytetar ka raportuar në “Jepi zë” se dje u befasua kur hapi disa fësteka që bleu në një market në Mitrovicë.

Ai ka treguar se krimat u shfaqen menjëherë pas hapjes, dhe atë në numër të madh.

“Jepi zë” nuk do ta zbulojë emrin e marketit, mirëpo kjo nuk është hera e parë.

Shihni videon ?

JU REKOMANDOJMË