Lartë shfaqet art, poshtë në WC është tmerr

Publikuar më:

WC-të e Qendrës së Kulturës “Rexhep Mitrovica”, janë në gjendje të tmerrshme.


Nga fotografitë që një lexues ka dërguar në “Jepi zë”, shihet papastërti e madhe në shtëpinë e artit.

Këto WC janë mjaft të vjetra dhe nuk janë renovuar prej shumë kohësh, ani pse janë përdor edhe nga një kafiteri që ishte me qira në objektin e Qendrës.

JU REKOMANDOJMË