Gjendje e mjerueshme në Gjimnazin e Mitrovicës: Insektet po “vlojnë” nëpër klasa

Publikuar më:

Nxënësit e Shkollës së Mesme, gjimnazi “Frang Bardhi, i kanë thënë Jepi zë, se disa klasë të objektit janë si mos më keq.

Gjendja e klasës sipas fotografive të dërguara në Jepi Zë, është e mjerueshme.

Në këto klasë, nxënësit ka treguar se janë shfaqur insekte të ndryshme.

Mosmirëmbatja adekuate dhe dëmtimi i dritareve dhe paisjeve tjera i ka dhënë pamje jo të mirë klasës.


Ndryshe shumë shkolla në Komunën e Mitrovicës kanë nevojë urgjente për investime pasi janë të vjetëruar dhe të dëmtuara shumë.

JU REKOMANDOJMË