VV e LDK nuk e formatin Mitrovicën, asnjë ministër nga ky qytet

Publikuar më:

Ndonëse është një prej qendrave kryesore, Mitrovica nuk do të përfaqësohet me asnjë ministër në Qeverinë e Albin Kurtit.


Sic u raportua sot, në listat me emrat e ministrave që pritet të votohen nesër, nuk figuron asnjë nga Mitrovica.

Kjo gjë bëhet akoma më e cuditshme, pasi VV doli parti e parë në këtë Komunë dhe, si duket, nuk ishte argument i mjaftueshëm për të vendosur si prioritet këtë qytet.

Sidoqoftë, kuadrot nga Mitrovica akoma nuk e dinë nëse do të vendosen në ndonjë prej pozitave më të ulëta qeverisëse.

Ndryshe, në Qeverinë e kaluar ministër i vetëm nga Mitrovica ishte Bedri Hamza.

JU REKOMANDOJMË