Vdes nga COVID-i punëtori i njohur shëndetësor, Sheki

Publikuar më:

Punëtori shëndetësor Sherafedin Mehmeti ka humbur para pak minutash betejën me COVID-19.


“Jepi zë” ka marrë informacione të sigurta nga burime brenda spitalit, se i njohuri si “Sheki” nuk ka mundur t’i mbijetojë virusit.

Sheki ishte i shtrirë në Spitalin e Vushtrrisë, ku po trajtohej që prej disa ditësh në gjendje të rëndë.

Kjo vdekje con në 24 numrin e të vdekurve në Mitrovicë, dhe dy vetëm gjatë ditës së sotme.

Mitrovica për momentin është një prej qyteteve me më së shumti të vdekur në Kosovë.

Ndryshe, Shekin e njohin i gjithë qyteti, pasi përvec si teknik në spital, ai ka punuar edhe si fizioterapeut. Për disa vjet ai ka qenë edhe fizioterapeut i klubit futbollistik, Trepca 89./Jepize

JU REKOMANDOJMË