Ushtria e Kosovës!

Publikuar më:

 

Përderisa një numër i madh i ushtarëve të Kosovës gjinden në Shqipëri, duke ndihmuar vëllëzërit e tyre të goditur nga termeti, pjesa tjetër shënoi ditën e tyre.

Sot Ushtaria e Kosovës kremtoi 27 Nëntorin “Ditën e Forcës”, ashtu sikur në Shqipëri që po tregojnë profesionalizëm dhe pregaditje, ashtu edhe sot në Kazermën “Adem Jashari” treguan vlerat e tyre.

Nëpërmes këtyre fotove dëshmohet pregaditja, saktësia dhe angazhimi i tyre.

Zemra mal!

❤️?❤️?

JU REKOMANDOJMË