Ujësjellësi paralajmëron qytetarët e Mitrovicës, do të shkyçen kush ka borxhe

Publikuar më:

Ujësjellësi i Mitrovicës ka vendosur që të shkyç nga rrjeti konsumatorët që kanë borxhe por edhe që janë kyçur ilegalisht.

Ky është njoftimi i tyre:

Menagjmenti i KRU”Mitrovica” ne mbledhjen e sotme te rregullt mori vendim qe te beje shkyçjen nga rrjeti te konsumatoreve te cilet:
1. Kane borgje te pashlyera ndaj ujesjellesit,
2. Jane kyçur ilegalisht ose posedojne kyçje terthore jashte ujematesit, si dhe
3. Konsumatoret te cilet nuk i permbahen kontrates per pagesen me keste te borgjit te vjeter.
Nga ana tjeret apeloje tek konsumatoret qe te sigurojne ujematesit e tyre ne menyre qe te njejtit te mbrohen nga te ftohtit pasi qe temperaturat kane rene nen zero dhe mos te vie deri tek pelcitja e tyre.

JU REKOMANDOJMË