Torcida ka zemër të madhe: Vetëm mbrëmë dërguan mbi 800 pako veshmbathje, ndihma vazhdon

Publikuar më:

Publikimi i plotë i grupit:

Dita 1:

Kemi arritur të dergojm rreth 800 pako me veshmbathje në pikën grumbulluese dhe shtëpin e foshnjeve (jetimoren) në qytetin e Durrësit,njëkohsisht falënderojm gjithë qytetarët,antarët tanë vullnetar si dhe agjensionin turistik Labinoti dhe MitroTerm të cilët siguruan transportin,

Dita 2: vazhdon…

Sot vazhdon aksioni i grumbullimit të mjeteve financiare të cilat do të bashkangjiten me ato të grumbulluara mbrëm të cilat janë të dedikuara për gjëra ushqimore,andaj luteni që të sjellni gjëra ushqimore dhe batanije,pasi që sipas gjendjes në teren këto janë më se të domosdoshme,

Ju mirë presim prej orës 11:00 në sheshin Mehë Uka – TORCIDA – MITROVICË

JU REKOMANDOJMË