Tabela e orareve të autobusëve, e vendosur sa “për sy e faqe”

Publikuar më:

Tabelat e vendosura nëpër stacione të pritjes së autobusëve, sipas qytetarëve, janë vendosur vetëm për t’u dukur kinse kështu funksionojnë këto linja.

Sipas qytetarëve, këto orare nuk respektohen nga autobusët, e sidomos gjatë fundjavës.

Problemet më të mëdha, qytetarët i hasin në ditën e shtunë dhe të dielë.

JU REKOMANDOJMË