S’kanë të ndalur aksidentet: Pak minuta pas Kçiqit, veturat përplasen në hyrje të qytetit

Publikuar më:

Pak minuta pasi ndodhi një aksident i rëndë në Vushtrri, dy vetura të tjera janë përplasur në hyrje të Mitrovicës.


“Jepi zë” ka siguruar pamje nga aksidenti që, siç mësohet, nuk është shumë i rëndë.

Mësohet se Policia dhe ambulanca kanë dalur tani në vendin e ngjarjes.

Ndryshe, duhet theksuar se aksidentet janë shtuar në rrugët e Mitrovicës, sidomos me nisjen e sezonit dimëror.

JU REKOMANDOJMË