Shifra alarmante: Për 1 javë, 5 të vdekur e 80 të infektuar në Mitrovicë

Publikuar më:

Mitrovica është kthyer në një prej qyteteve më të prekura nga COVID-19.


Brenda shtatë ditëve janë regjistruar 5 vdekje, një nga to sot.

“Jepi zë” ka mësuar se në këto shtatë ditë, janë konfirmuar edhe 80 persona të infektuar.

Vdekjet, siç u raportua nga gazeta, vijnë nga fshatra si Kçiqi, Koshtova, Selaci, Reka e qendra e qytetit.

Ndërkohë që rastet e reja kanë përfshirë të gjitha lagjet dhe thuajse të gjitha fshatrat e Mitrovicës.

Ndryshe, vetëm sot në Mitrovicë me rrethinë janë regjistruar 8 raste të reja dhe një person ka vdekur. Viktima ishte nga qendra e qytetit.

JU REKOMANDOJMË