Qëndrim i “Jepi zë”: Kosova përsëri dështoi në testin PISA, tani duhet të testohen mësimdhënësit

Publikuar më:

Në sistemin arsimor janë kyqur shumë persona që japin mësim, mirëpo cilësia e tyre lë shumë për të dëshiruar.

Politika duhet të largohet nga arsimi, përzgjedhja e drejtorëve dhe mësimdhënësve duhet të ndryshojë pasi është e dëmshme për arsimin që ata të vijnë nga zyrat e partisë.

***
A mendoni që pas nxënësve, testimeve duhet të ju nënshtrohen edhe mësimdhënësit?

JU REKOMANDOJMË