Punëtorët e “Lin Project” punojnë të shtunën e të dielën, madje deri pas mesnate

Publikuar më:

Gjatë natës së kaluar, disa punëtorë kishin punuar deri rreth orës 2 të mëngjesit. Dëshmitarë i kanë treguar “Jepi zë” që ata kanë punuar gjatë tërë natës së kaluar.


Po ashtu, një gjë e tillë ka ndodhur edhe sonte, ku videoja e dërguar në adresë të “jepi zë” është realizuar pas orës 21:00.

Një qytetar është ankuar për zhurmën që kanë shkaktuar makineritë në orët e vona, e gjithashtu në një ditë fundjave.

Video e të shtunës

Një tjetër qytetar shqetësohet për fatin e punëtorëve, të cilët thotë se po punojnë në ditët kur shumica e punëtorëve pushojnë.

Video e të dielës

Vlen të theksohet se këto punë janë kryer deri në orët e vona gjatë këtyre dy ditëve të fundjavës. Videot janë të së shtunës dhe të dielës.

JU REKOMANDOJMË