Pas raportimeve të “Jepi zë” për manipulime në konkursin për mësues, thirret seancë e jashtëzakonshme

Publikuar më:

Kuvendi Komunal i Komunës së Mitrovicës do të mbajë mbledhje të jashtëzakonshme ditën e premtë.


Seanca që do të nis në orën 10:00 është thirrur për  të diskutuar lidhur me parregullsitë e konkursit të fundit të shpallur nga Drejtoria e Arsimit, e për të cilën kishte raportuar “jepi zë”.

Kërkesën për këtë seancë e kishte bërë grupi i asamblistëve të PDK-së, të cilët edhe në seancën e kaluar kërkuan ta fusin si pikë të rendit të ditës.

Ndërkohë, drejtori Egzon Jashari kishte munguar seancën e kaluar.

Ndryshe, “Jepi zë” ka raportuar disa herë dhe kishte ofruar fakte për disa manipulime në konkursin për mësimdhënës.

JU REKOMANDOJMË