Pa Koment!

Publikuar më:

I mblodhi 5€ nga shitja e krembananeve dhe ato i dhuroi për ndihmë vëllëzërve nga Shqipëria.

Pavarsisht politikës dhe ndërkëmbsave midis politikanëve, populli po dëshmon se ne nuk ndahemi dhe jemi NJË!
????

JU REKOMANDOJMË