Ndodhë edhe kjo për humanizëm: Shqiptari nga Tetova i dhuron Halil Kastratit një veturë luksoze, për ta shitur me qëllim ndihme!

Publikuar më:

Publikimi i plotë?

Nje donacion Special!

Sa human jane shqiptaret

Halil kete makine e kam ba nijet me ta dhane si donacion ty dhe ti ia jep dikujt ne kompenzim me ndonje banese apo e gjeni dike qe e blen dhe pastaj e gezoni nje familje me strehim

Kjo eshte makina qe na u dhurua si donacion sot nga vellau T.I nga Tetova

Pas takimit me te ne Prizren na dhuroj makinen dhe na tha:
E kam ba nijet me dhene zeqat kete makine, e ka vleren e mire dhe mendoj qe ju munde ta rehatoni nje familje me vleren e kesaj makine

Makina eshte e vitit 2014 dhe eshte e doganuar ne Kosove

Ju lutem mos ma cekni emrin ndersa ne emrin spo ja cekim por vetem inicialet dhe e lusim Zotin me shperbly me te gjjtha te mirat Ndodh edhe kjo: Shqiptari nga Tetova i dhuron Halil Kastratit një veturë luksoze për ta shitur me qëllim të ndihmojë!

JU REKOMANDOJMË