Largohet fotografia e Isa Boletinit

Publikuar më:

Fotografia e madhe e Isa Boletinit, nuk po qëndron sot në vendin më të dukshëm të sheshit të Mitrovicës.


Ajo është larguar që nga sot dhe nuk dihet për çfarë arsye, shkruan “Jepi zë”.

Duhet theksuar se ajo ishte dëmtuar nga era e fortë e ditëve të fundit, dhe për këtë arsye edhe është larguar.

Deri tash, Komuna e Mitrovicës nuk ka lëshuar ndonjë njoftim për heqjen dhe kthimin eventual të asaj fotografie.

JU REKOMANDOJMË