Lajmërohet Bahtiri: Ministrinë e Brendshme nuk ua japim, më parë shkojmë në zgjedhje

Publikuar më:

Mes debatit për ndarjen e ministrive mes LDK’së dhe Vetëvendosjes ka ndërhyrë edhe i aderuari i fundit në partinë e Albin Kurtit, Agim Bahtiri duke thënë se Ministrinë e Punëve të Brendshme nuk ia japin LDK’së në asnjë mënyrë.

Bahtiri, ka deklaruar se partia e tij në asnjë mënyrë nuk do t’ia japë Lidhjes Demokratike të Kosovës Ministrinë e Punëve të Brendshme në kuadër të një qeverie të përbashkët.

Bahtiri thënë se VV’ja është e gatshme të shkojë sërish në zgjedhje të reja, por nuk do ta lëshojë këtë ministri.

JU REKOMANDOJMË