Lajm i mirë për policët: Pasi shërbyen si heronj nga 12 orë, tani i kthehen orarit normal

Publikuar më:

Pas lehtësimit të masave anti-Covid edhe Policia e Kosovës iu rikthye orarit tetorësh.

Kjo gjë u vendos dje, e çka e konfirmoi edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës.

Por, Kelani i tha se varësisht prej vlerësimit të situatës disa prej rajoneve dhe departamenteve mund të vazhdojnë me orarin e vjetër.

Vlen të theksohet se Policia e Kosovës kanë qenë gati më të ngarkuarit në këtë periudhë, puna e të cilëve ka mbrojtur shëndetin.

JU REKOMANDOJMË