Ky është qeni me emrin “Satak” i njësive të kërkim-shpëtimit të FSK-së

Publikuar më:

 

Falë tij është bërë shpëtimi i një personi i cili u nxor i gjallë ditën e djeshme nga rrënojat në Thumanë ndërsa arriti të lokalizonte edhe 2 trupat e pajetë të çiftit Greku dhe një pjesëtar të pajetë të familjes Cara

JU REKOMANDOJMË