Kosovë, urime 27 Nëntori “Dita e Forcës”

Publikuar më:

Kosova feston Ditën e Forcës ndërsa ceremonia do të mbahet në Kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë me parakalimin e njësive të FSK-së mirpo jo ashtu sikur ishte planifikuar për shkak të tërmetit në Shqipërisë.

Është paralajmruar se do të zbulohen edhe emblemat e njësive dhe gradat e reja në Ushtrinë e Kosovës.

Ushtaria e Kosovës llogaritet si suksesi ma i madh i pas luftës, pjesë e saj janë djemtë dhe vajzat ma të mira të vendit.

Ushtria e Kosovës tani njihet si Ushtri profesionale dhe e trajnuar me standarde të NATO-së.

Dëshmia më mirë janë sukseset e tyre në çdo garë ndërkombëtare ndërsa pregaditja e lartë profesionale po dëshmohet çdo ditë, rasti i fundit është intervenimi në Shqipëri.

Ushtarët e Kosovës kanë mahnitur të gjithë në Shqipëri, me pregaditje dhe paisje moderne e profesionale.

Urime Kosovë “Dita e Forcës”

JU REKOMANDOJMË