Komuna ka në plan t’i hap 2 rrugë, ato pritet ta zhbllokojnë qytetin

Publikuar më:

Qyteti i Mitrovicës është ngulfatur nga numri i madh i automjeteve në qytet.

Në këtë bllokadë të qytetit ka ndikuar numri i madh i veturave, mungesa e rrugëve alternative e poashtu mbyllja e disa rrugëve, kryesisht në qendër.

Objektivi i Komunës është të hapen dy rrugë:

1.Rruga nga rrethi kryesor që vazhdon nëpër rrugën Ali Zeneli. Kjo rrugë pritet të hapet në vitin 2020 e cila do të vazhdojë midis Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” dhe Shkollës Amerikane, për të dalur tek Bamex

2.Rruga tjetër që pritet të hapet është rruga nga Palestra e Sporteve për të dalë tek rruga që të dërgon tek Va Piano, Interex etj.

Këto dy rrugë janë vendosur si pritoritet i Komunës që të hapen në të ardhmen.

JU REKOMANDOJMË