Komuna e fsheh që konfiskoi mish në një mishtore të njohur të qytetit

Zëri qytetar

S’ka ku shkon më keq: Rruga e “Kovaçëve” në Mitrovicë e mbuluar me bërllok

­Problemi i mbeturinave në Mitrovicë vazhdon të jetë një ndër problemet kryesore të qytetit. Shumë rrugë në qendër dhe jo...

Punëtorët e Ujësjellësit “Mitrovica” në hall me pagat e tyre, menaxhmenti i ri po...

Në këtë kohë kur çmimet në vendin tonë po vazhdojnë të rriten, punëtorët e Ujësjellësit "Mitrovica", jo që nuk...

E dhimbshme: Varfëria e madhe në Mitrovicë, bën që fëmiu të shtrihet nga uria...

Një 14-vjeçar ka mbetur pa ndjenja para pak minutash në Mitrovicë. Nga fotografitë e dërguara nga një lexues në "Jepi...

Bankat torturojnë pensionistët: Që prej 4 ditësh mungojnë paratë në bankomate

Me datën 15 të muajit dalin paratë e pensioneve, rrjedhimisht shkaktohet radhe e gjatë tek bankomatet.   Mirëpo, kësaj here jo...

Skandaloze: Pas prerjes, sot po nxirren me rrënjë drunjtë shumëvjeçar për t’u liruar parkingjet

Drunjtë shumëvjeçarë në qendër të Mitrovicës ishin shkurtuar ditë më parë, por vetëm prerja e tyre nuk kishte mjaftuar. Si...

Para disa ditësh në orët e mëngjesit, Inspektorati ka konfiskuar një sasi të madhe të mishit në një nga mishtoret më të njohura në Mitrovicë (emër i njohur për redaksinë).

I shoqëruar nga Policia, Inspektorati ka bërë konfiksimin e mishit, me ç’rast është hedhur drejt në një kamion të mbeturinave.

Mishtorja në fjalë ka vazhduar me punë pasi Inspektorati nuk e ka mbyllur.

Mirëpo Komuna e Mitrovicës nuk e ka publikuar fare lajmin në faqen zyrtare për dallim nga aksionet në bizneset tjera.

“Jepi zë” ka pyetur Inspektoratin lidhur me këtë “fshehje”, por ata nuk janë përgjigjur.

Të fundit

Tërheqja e mjeteve nga Trusti sot shqyrtohet në Komisionin për Buxhet

Projektligji për Trustin do të trajtohet sot në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere. Projektligji për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për fondet pensionale të...

Lajme të tjera