Jemi në muaji dhjetor: Bora e zë në befasi Komunën e Mitrovicës

Publikuar më:

Bora që ka filluar të bjerë sot në Kosovë, me theks në Mitrovicë si duket Komunën e ka zënë në befasi.

Nga fotografitë dhe videot që kanë dërguar qytetarët, shihet se rrugët nuk po pastrohen fare.

Edhe pse jemi në muajin dhjetor kur rreshjet e borës priten të bien edhe më herët, posshtu reshjet e fundit nëpër viset malore, nuk i kanë mjaftuar Komunës së Mitrovicës t’i bëjë përgatitjet e duhura.

JU REKOMANDOJMË