Hajnat e Skënderajt mjaft modest, futen në shkollë për të vjedhur 2 projektorë

Publikuar më:

Në Skenderaj, disa persona kanë hyrë në shkollën e këtij qyteti dhe kanë kryer një vjedhje.


Sipas Policisë së Kosovës, këta persona kanë vjedhur dy projektor.

“ Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka raportuar se persona të panjohur kanë vjedhur dy projektor”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.

Vjedhja sipas policisë është raportuar të martën në ora 16:00.

JU REKOMANDOJMË