FSK kthehet në Kosovë: Përfundon misioni i kërkim-shpëtimit, ata marrin falenderime dhe mirënjohje nga shteti shqiptar

Publikuar më:

Me urdhër nga Shtabi i Përgjithëshëm i FSK-së, kontigjenti i përbërë nga njësit e Kërkim- Shpëtimit, Kompania për Operacione Civile, Mjeksisë, Policisë Ushtarake dhe ajo e Komunikimit, në mbrëmje kanë përfunduar operacionet në mbështetje të autoriteteve të Republikës së Shqipërisë për menaxhimin e situatës së krijuar nga termetet në Shqipëri.

Njësitë e Gardës Kombëtare të FSK-së, janë falënderuar për punën profesionale, përkushtimin dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj kohe krize nga të gjithë liderët shtetëror dhe qytetarët e shumtë të Republikës së Shqipërisë.

Në prani të atasheut ushtarak të FSK-së në Republikën e Shqipërisë, Kolonel Bashkim Shillova, ushtarakët tanë janë nderuar me mirëjohje nga ana e Forcave Ushtarake të Republikës së Shqipërisë.

JU REKOMANDOJMË