E rrezikshme: Pusetat në Mitrovicë janë të hapura, dikush po i vjedh për t’i shitur në hekurishte

Publikuar më:

Banorët e lagjes Bair në Mitrovicë janë ankuar për gjendjen e rrugëve ku pusetat kanë mbetur të hapura.

Një lexues ka dërguar fotografi nga kjo lagje në “Jepi zë” ku ka shprehur shqetësimin e tij.

Sipas tyre dikush po i vjedh kapakët e pusetave për t’i shitur në hekurishte.

Nga pamjet shihet se pusetat kanë mbetur të hapura dhe po paraqesin rrezik për banorët përreth.

JU REKOMANDOJMË