E ndalin veturën dhe dalin t’i qërojnë hesapet në mes të rrugës, 2 persona boksohen në hyrje të Mitrovicës

Publikuar më:

Një ngjarje jo e zakonshme ka ndodhur në hyrje të Mitrovicës, saktësisht në Shupkovc rreth orës 13:30, ku dy persona janë përleshur me boksa.


Nga pamjet që ka siguruar “Jepi zë”, personat kanë qenë në një veturë por e kanë ndalur dhe kanë filluar të rrahen.

Motivet nuk dihen, mirëpo Policia ka dalur në vendin e ngjarjes dhe është marrur me rastin.

Sipas informacioneve që janë marrë nga Policia dhe dëshmitarët, personat që janë përfshirë në rrahje i takojnë komunitetit rom./Jepize.

JU REKOMANDOJMË