E frikshme: Shfaqen gjarpërinjtë në Liqenin Akumulues, i vërsulen një qytetareje

Publikuar më:

Një gjarpër është parë në një pjesë të Liqenit Akumulues ditën e sotme.


Një qytetare ka adresuar fotografitë tek “Jepi zë”, duke thënë se u bë dëshmitare dhe se u sulmua nga gjarpri.

Sipas saj, gjarpri fillimisht sulmoi një peshk e më pas iu vërsul edhe asaj, duke dalë deri në shkallën e parë.

“Sa për kuriozitet, peshku shpëtoi dhe gjarpëri pas pak na u versul neve. Erdhi deri në shkallën e parë”, ka thënë ajo.

Vlen të theksohet se gjarpërinjtë janë shtuar që nga koha kur Liqeni u shndërrua në moçalishte, për shkak të mospastrimit./Jepi zë

JU REKOMANDOJMË