Drejtoresha Erseka Hasanaj me shtëpi 400 mijë euro e veturë 13500

Publikuar më:

Drejtoresha e Shëndetësisë Erseka Hasanaj Barani, ka deklaruar mjaft gjëra të vlefshme në pronësi, si shtëpi e veturë.


Sipas deklarimit të bërë në Agjencinë Kundër Korrupsionit, ajo ka shtëpi në vlerë 400 mijë euro.

Po ashtu, Hasanaj-Berani ka deklaruar se vozit një veturë me vlerë 13500 euro, duke mos treguar markën.

Ajo nuk ka deklaruar asnjë para në bankë.

Sipas Hasanaj-Baranit, ajo është në dy kredi, njërën 14 mijë dhe tjetrën 5 mijë euro.

JU REKOMANDOJMË