Ani pse e ndaluar, disa qytetarë në Mitrovicë falin Bajramin më ndryshe

Publikuar më:

14 persona janë mbledhur në oborrin e një shtëpie në Bair të Mitrovicës, dhe kanë falur namazin e Kurban Bajramit.


Qytetari Ismet Banjska e ka publikuar vetë fotografinë, duke uruar festën, shkruan Jepi ze.

“Ne e falëm. Për hajr ju koftë Bajrami”, ka shkruar ai.

E ky veprim bie në kundërshtim me vendimin e Qeverisë, që ka ndaluar tubimet e më shumë se 5 personave.

Sidoqoftë, në Mitrovicë u fal edhe Bajrami i kaluar në këto mënyra dhe nëpër lagje të ndryshme.

Duhet theksuar se vendimin për ndalimin e faljes së organizuar të Bajramit e ka marrë BIK-u, për të ruajtur shëndetin e qytetarëve.

JU REKOMANDOJMË