ZYRTARE: Vendos PZAP, Albin Kurti nuk mund të garojë në zgjedhje

Publikuar më:

PZAP ka marrë vendim që të refuzohet pjesërisht ankesa e Vetëvendosjes për vendimin e KQZ-së për mos-certifikimin e listës së kandidatëve për deputetë.


Kjo i bije që kandidatët që kanë pasur probleme me ligjin, përfshirë edhe Albin Kurtin, nuk janë certifikuar.

Ndërkaq për pjesën tjetër të listës është pranuar ankesa dhe kandidatët janë certifikuar.

Ky është vendimi:

JU REKOMANDOJMË