U përurua para pak ditësh, por bie dritarja në shkollën “Ismail Qemali” – rrezikohen nxënësit

Publikuar më:

Sot gjatë zhvillimit të orëve mesimore në shkollën “Ismail Qemajli” ka ndodhur diçka e pazakontë. Dritarja e një klase ka rënë.


Në orën mesimore të profesorit Qazim Nimani, gjatë procesit mësimor, papritmas një dritare kishte dalë nga vendi duke rënë brenda klasës ku gjendeshin nxënësit, duke rrezikuar kështu jetën e tyre.

Ndryshe, kjo shkollë vetëm në muajin shtator ka filluar të punojë dhe si duket ka defekte të shumta teknike.

JU REKOMANDOJMË