Semaforët s’po bëjnë punë: Aksidentohen dy vetura në mes të udhëkryqit

Publikuar më:

Semaforët që janë vendosur para pak javësh, duket se nuk po u bëjnë përshtypje akoma qytetarëve.


Kjo pasi se, pak minuta më herët, dy vetura janë ndeshur pikërisht në udhëkryqin që rregullohet me këta semaforë.

Sidoqoftë, për fat të mirë, dëme ka pasur vetëm në vetura dhe shoferët kanë kaluar pa lëndime.

Ndryshe, aksidentet në qendër të qytetit janë të shpeshta dhe “Jepi zë” ka raportuar për to.

JU REKOMANDOJMË