Rrotullohet vetura në Kçiq të madh, shpëton mrekullisht shoferi

Publikuar më:

Një shofer i moshuar është vetërrotulluar sonte rreth orës 20:00, mirëpo fatmirësisht ka shpëtuar.

Rasti ka ndodhur në fshatin Kçiq i Madh, saktësisht në vendin e njohur si “te qeshmja”.

Dëshmitari nga vendi i ngjarjes i ka thënë “Jepi zë” se deri të aksidenti i vetëshkaktuar ka ardhur si pasojë e shpejtësisë së madhe dhe një tejkalimi të rrezikshëm.

JU REKOMANDOJMË