Policia po kërkon këtë person nga Mitrovica, dyshohet për vjedhje

Publikuar më:

Burhan Cej është në kërkim nga Policia, dhe ata po kërkojnë informacione nga kushdo që mund ta ketë parë.


Burhani është me vendbanim nga Mitrovica në rrugën “Gazmend Baliu”, dhe është 48 vjeçar, shkruan “Jepi zë”.

Sektori Rajonal i Hetimeve në Prizren është duke hetuar rastin “Vjedhje në Tentative” dhe “Prezantim i rremë”.

Policia thotë se informatat mund të percillen përmes numrave zyrtar si më poshtë:

Nga telefonia fikse dhe mobile: 192 ose 038 550 999, në Prizren Tel: 029 244 355

Të gjitha thirrjet në numrin 080019999 janë anonime, pa pagesë dhe konfidenciale.

Ju mund të dërgoni informatat tuaja edhe në adresën elektronike [email protected] apo ne aplikacionin “Lajmëro Policinë”.

JU REKOMANDOJMË