Përleshen 2 punëtorë të Qendrës për Punë Sociale në Mitrovicë

Publikuar më:

Dy punëtorë të Qendrës për Punë Sociale janë përleshur verbalisht sot.

Policia ka njoftuar se është hapur rast që po cilësohet si “sulm verbal”.

Sipas Policisë, të përfshirë në këtë incident janë personat me iniciale S.P. dhe F.Th.

JU REKOMANDOJMË