Nga ora 11:00, e tërë Mitrovica pa ujë

Publikuar më:

I gjithë qyteti do të mbes pa ujë që nga ora 11:00, për shkak të disa punimeve që Ujësjellësi do të kryejë në gypin kryesor në Shipol.

Sic njoftojnë ata, qyteti do të mbetet pa ujë për 4 orë, nëse gjithcka shkon sipas plani, shkruan Jepize.com.

Ndërkohë, Ujësjellësi njofton se problemi në Kciq të Madh nuk do të rregullohet as sot, pasi nuk po mund të rregullohet pëlcitja e gypit kryesor të furnizimit.

NJOFTIM i plotë:

1. Sanimi në gypin kryesor me diameter 700mm ne Shipol pritet te filloj nga ora 11:00 dhe parashihet te zgjasë deri ne ora 15:00 nëse gjithçka shkon sipas planit te parapare. Gjatë kësaj kohe do të ndalet prodhimi/trajtimi i ujit ne Ipiantin për Trajtimin e Ujit ne Shipol dhe tere Mitrovica do te mbetet pa uje te pijes.

2. Mungesa e ujit te pijes ne Kqiç, sipas te gjitha gjasave do te vazhdoj edhe sot si pasoje e pelcitjes se gypit kryesor furnizues.

JU REKOMANDOJMË