Marketet e Mitrovicës të mbushura me produkte të prishura, Inspektorati në gjumë

Publikuar më:

Nëpër marketet e Mitrovicës për çdo ditë po hasen produkte pa afat, e madje edhe të prishura dhe me krimba.

Dje dhe sot “Jepi zë” ka raportuar për dy raste, të cilat janë adresuar nga qytetarët.

Mirëpo, Inspektorati i Komunës së Mitrovicës po qëndron në gjumë, pasi është në përgjegjësi të tyre për të kryer kontrolle.

Deri tani, sipas qytetarëve, marketet nuk po kujdesen për shëndetin e tyre pasi nuk po ka kontrolle. Ata kërkojnë që një gjë të tillë ta bëjë Komuna.

Sidoqoftë, një rast që u konsiderua pozitiv, ishte koha kur Inspektorati kapi qindra kilogramë mish të prishur në disa markete në Mitrovicë.

JU REKOMANDOJMË