LDK-ja dështon në Mitrovicë, asnjë deputet nga ky qytet

Publikuar më:

Dega e LDK-së në Mitrovicë ka pësuar një debakël në zgjedhjet e 6 tetorit, pasi nuk ka arritur ta dërgojë asnjë deputet.Sipas listave të siguruara nga “Jepi zë”, 5 kandidatët nga Mitrovica kanë dështuar.

Sidoqoftë, më i votuari nga pesë kandidatët e Mitrovicës, ka qenë Faton Peci që ka marrë 6532 vota, ndërkaq pas tij vije kryetari i degës, Safet Kamberi, me 5300 vota.

E treta është Flutura Beka-Kamberaj, e cila ka grumbulluar 5011 vota. I katërti ka qenë Fahri Uka me 4024 vota dhe në fund Kujtim Prekazi me 3592 vota./Jepize.com

JU REKOMANDOJMË