Ky është nënoficeri i lartë i FSK-së që vdiq duke kryer testet fizike në Mitrovicë

Publikuar më:

Një nënoficer i lartë i FSK-së ka vdekur sot gjatë testimeve fizike.

“Jepi zë” mëson se ai është Baki Ejupi, rreth 47 vjeç dhe ka vdekur para 1 ore në stadiumin “Adem Jashari”, ku po kryheshin testimet.

Policia e kanë konfirmuar rastin për Jepi zë, por detajet do të tregohen më vonë.

Mësohet se nënoficeri ishte nga Podujeva, por me punë në Batalionin e Reagimit të Shpejtë në Mitrovicë.

JU REKOMANDOJMË