KH Trepça pas ndrrimit të kryesisë së klubit, vazhdon me rezultate pozitive

Publikuar më:

Publikimi i plotë ?

Vushtrria – TREPÇA 29:29 (18:14)

Nuk mposhtemi në derbi të javës dhe fitojmë një pikë. Një ndeshje e fortë me rivalin regjional, ndërsa vetëm në fund shfaqim potencialin. Jemi në vend të tretë me synime për më lartë.

TREPÇA – mburrja e qytetit të sportit.

JU REKOMANDOJMË