Kamberi i LDK-së: Rikthimi ndodhi pranë shtatores së Rugovës

Publikuar më:

Tubimi i mbajtur mbrëmë në sheshin “Ibrahim Rugova”, ka mahnitur kandidatët e LDK-së.


Safet Kamberi, kandidat për deputet nga Mitrovica, ka thënë se nuk është e rastësishme që “rikthimi po ndodhë pranë shtatores së Ibrahim Rugovës”.

Sipas tij, LDK-ja po kthehet në ditët e lavdisë.

“Dhe jo rastësisht rikthimi po ndodhë pranë shtatores së Ibrahim Rugovës! Rikthimi në ditët e lavdisë ✌”, ka thënë ai.

JU REKOMANDOJMË