Jaffa-s në ETC i bie tavani, lëndohen 2 persona

Publikuar më:

Pastiçerisë Jaffa që ndodhet në ETC i është shembut një pjesë e tavanit.

Kjo gjë ka lënduar dy persona të cilët janë jashtë rrezikut.

“Jaffa te ETC i ka ra një pjesë e tavanit. Dy persona të lënduar lehtë”, thonë burime të “Jepi zë”.

Ndryshe, Policia ka dalur në vendin e ngjarjes dhe po merret me rastin.

JU REKOMANDOJMË