Idrizi: Takimi në kullën e heroit Kadri Kadriu, dha përkrahje të madhe për Kadri Veselin

Publikuar më:

Kandidatja e PDK-së për deputete nga Mitrovica, Valdete Idrizi, ka thënë se takimi në pjesën veriore u bë me njerëz të mirë dhe të guximshëm.


Nga shtëpia e heroit Kadri Kadriu, Idrizi ka thënë se u dha përkrahje e madhe për kandidatin për kryeministër, Kadri Veselin.

“Takimi në pjesën veriore të Mitrovicës, në kullën e heroit Kadri Kadriu, me njerëz të mirë dhe të guximshëm nga pjesët veriore të Kosovës, u përmbyll me besim të plotë dhe përkrahje të madhe për kryeministrin Kadri Veseli”, ka thënë ajo.

JU REKOMANDOJMË